Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 26650 27795

Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024

Καλως ήρθατε στην Solar Cleaning

Η «SOLAR - CLEANING & MAINTENANCE» είναι μια δυναμική - νεοσύστατη Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Συντήρησης Φωτοβολταϊκών Σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Παρόλη τη μικρή διάρκεια δραστηριοποίησής της, έχει ήδη υπογράψει συμβάσεις παροχής προσφερόμενων υπηρεσιών για καθαρισμό – αποψίλωση αγροτεμαχίων και πλύσιμο φωτοβολταϊκών πλαισίων σε έργα συνολικής ισχύος 50MW ανά την Ελλάδα.

Το προσωπικό της Εταιρείας, μόνιμης μισθωτής σχέσης, αποτελείται από μηχανικούς, τεχνικούς και τεχνίτες ειδικευμένους στις υπηρεσίες που αυτή παρέχει.

Η «SOLAR - CLEANING & MAINTENANCE» έχει επενδύσει σε ιδιόκτητο εξοπλισμό αιχμής για την εκτέλεση της κάθε εξειδικευμένης υπηρεσίας, διασφαλίζοντας το βέλτιστο ποιοτικά αποτέλεσμα προς ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

 

Επικοινωνία

SOLAR CLEANING
Γρηγορίου Λαμπράκη 33
T (+30) 26650 27795
F (+30) 26650 27644

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χάρτης

FLICKR STREAM

Scroll to top