Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 26650 27795

Πέμπτη, Ιούλιος 25, 2024

Πλύσιμο Φωτοβολταϊκών Πλαισίων

ΟΦΕΛΗ

Ο τακτικός καθαρισμός – πλύσιμο των φωτοβολταϊκών πλαισίων ενδείκνυται για τους παρακάτω λόγους:

  • αύξηση της παραγόμενης ενέργειας (ως 8%)
  • καλή κατάσταση των πλαισίων, αποφυγή αλλοιώσεων από περιττώματα πουλιών, εντόμων κλπ (αποφυγή δημιουργίας κηλίδων)
  • διασφάλιση ισχύος εγγυήσεων για τα φωτοβολταϊκά πλαίσια
 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Η εργασία του καθαρισμού των φωτοβολταϊκών πλαισίων εκτελείται περιοδικά εντός του έτους (συνιστάται 2 φορές ετήσια, Μάιο – Αύγουστο). Το χρησιμοποιούμενο νερό είναι απιονισμένο (μέγιστης αγωγιμότητας 30mS/m) και το μέσο πλύσης περιστροφικές βούρτσες μαλακών ινών για απόλυτη προστασία των πάνελ. Ο συνδυασμός περιστροφικής και κάθετης κίνησης των βουρτσών επί των πάνελ, διασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα ως προς την ποιότητα πλύσης αυτών. Η εργασία εκτελείται κατά τις ώρες που η ηλιακή ακτινοβολία δεν ξεπερνά τα 600w/m2, για αποφυγή θερμικών shock και κατ’ επέκταση ραγισμάτων επί της γυάλινης επιφάνειας των πάνελ.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Απιονιστής ύδατος με τη μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης μόνιμα εγκατεστημένος στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας, με δυνατότητα ρύθμισης αγωγιμότητας παραγόμενου ύδατος ως και 0 mS/m.
  • Μεταφορά απιονισμένου ύδατος στους χώρους χρήσης του, με ιδιόκτητο βυτιοφόρο όχημα της Εταιρείας, μεταφορικής δυναμικότητας 20tn.
  • Περιστροφικές βούρτσες, πιστοποιημένες ως προς τη χρήση τους για τη συγκεκριμένη εργασία.

 

Επικοινωνία

SOLAR CLEANING
Γρηγορίου Λαμπράκη 33
T (+30) 26650 27795
F (+30) 26650 27644

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χάρτης

FLICKR STREAM

Scroll to top